Code on Laptop Computer

Läst vår senaste bloggpost om DevOps?

johan-devops.jpg

Nöjdare användare och -500% support – så infördes DevOps på rederiet

Vad innebär DevOps på Miradot?

 

DevOps är ett snårigt ämne, och det finns otaliga lösningar och processer som försöker rymmas inom ramarna för detta begrepp. Vi vill sticka ut från bruset genom ett erbjudande som är väldigt konkret och enkelt.

 

För oss handlar DevOps om arbetssätt och teknologier som effektivt kan både stötta- och låta infrastrukturen konsumeras av resten av verksamheten. Vi vill vara bäst på infrastruktur i datahallen och i molnet, och därför är det självklart för oss att vi ska kunna hjälpa våra kunder med integrationen mellan de plattformar de har investerat i och verksamhetens övriga system och processer - en pusselbit som för fler och fler är avgörande för att få ordentlig utväxling av sin investering.

Image by Jamie Hagan

Script till arbetsflöde

Detta projekt är en språngbräda för bolag vars tekniska personal hunnit ta fram en del script, men som nu insett att dessa börjat bli många till antalet, och att resultatet som dessa verktyg levererar har börjat variera beroende på hur de körs. Vi hjälper er till ett arbetssätt som gör att ni kan nyttja de verktyg som redan tagits fram, fast på ett tryggt, strukturerat och spårbart sätt.

Image by Jimmy Woo

Kubernetes och molnet

Ett projekt för bolag som gör mjukvaruutveckling och är på väg att ställa om för att börja köra microservices. Det finns en övertygelse om att containers och kubernetes är framtiden, men man behöver en plattform som underlättar test och lärande. Bonus om sådan plattform även erbjuder en tydlig väg för uppskalning till en pålitlig produktionsmiljö.

Fun with Guitar

Infrastruktur via ITSM

Många funderar över hur man kan gå från Ticket based provisioning, som t.ex manuellt hanterade provisioneringsärenden i ServiceNow eller liknande system, till ett self service-baserat upplägg som möjliggör avrop av resurser och tjänster på ett automatiserat sätt. Detta projekt ger er en flygande start i er automationsresa.

DevOps

Intressant? Säg till, så kontaktar vi dig och kollar vilken specialist som passar dina behov.

Vi återkommer.

DESIGN

UTBILDNING

IMPLEMENTERA

PROJEKT