Internet of Things.

Lätt att förstå nyttan. Svårt att omsätta i praktiken.

INDUSTRI. DATA. EDGE COMPUTING.

Vi kombinerar Ciscos IoT-lösningar med vår kompetens och styrkan från vårt samarbete med TH1NG, den smarta operatören.

Områden

Industri

Koncentrationen av uppkopplade enheter i en modern fabrik inom tillverkningsindustrin ställer stora krav. Densiteten är hög, dataströmmarna intensiva och förloras kommunikationen kan konsekvenserna både vara kostsamma och farliga. Vi bygger Industry 4.0-lösningen som kopplar upp dina enheter, behandlar datan och skickar den till molnet för analys. Med erfarenhet från design, leverans och produktionssättning av fabrikslösningar med höga krav på programmerbarhet, automation och molnkommunikation vet vi vad som krävs och förväntas.

Smarta städer

Genom vårt samarbete med operatören TH1NG...

TH1NG

Vi erbjuder lösningen i två utföranden. Växer du ur en 10Gbps lösningen kan du skala upp till en 100Gbps-lösning eller skala ut till 20Gbps eller fler.

Lösningar

Cisco Industrial Ethernet 

Cisco IE...

LoRaWAN

IPv4-adresserna är slut och övergången till IPv6 går långsammare än väntat. Fram tills övergången är klar behöver man erbjuda sina kunder en IPv4-adress och när de är slut är den enda lösningen att adressöversätta.

Cyber Security

Lösningen bygger på enkel men robust hårdvara med redundanta komponenter. Mjukvaran bygger på öppen källkod. Därför håller vi kostnaden till ett minimum och prestandan till ett maximum.

Vi utmanar oss själva, våra kunder och marknaden med nya affärsmodeller, samarbeten och lösningar. Vi strävar efter att vara bäst på vad vi gör och tror på partnerskap med andra med samma ambition för att skapa en helhet. Läs mer om oss

+46 (0)10 - 516 38 10

Följ oss på sociala medier!

Miradot AB     |     Borgmästargatan 12, Stockholm     |     Org.nr 559039-9522

© 2020 Miradot AB