top of page

Internet of Things.

Lätt att förstå nyttan. Svårt att omsätta i praktiken.

Empty Factory

INDUSTRI. DATA. EDGE COMPUTING.

Vi kombinerar Ciscos IoT-lösningar med vår kompetens och styrkan från vårt samarbete med TH1NG, den smarta operatören.

Koncentrationen av uppkopplade enheter i en modern fabrik inom tillverkningsindustrin ställer höga krav. Densiteten är hög, dataströmmarna intensiva och förloras kommunikationen kan konsekvenserna både vara kostsamma och direkt farliga. Vi bygger Industry 4.0-lösningen som kopplar upp dina enheter, behandlar datan och skickar den till molnet för analys. Med erfarenhet från design, leverans och produktionssättning av fabrikslösningar med höga krav på programmerbarhet, automation och molnkommunikation vet vi vad som krävs och förväntas.

1559951463953.webp

Cisco IE-switchar

Ciscos utbud av switchar för industriell ethernet består av programmerbara, modulära och säkra enheter som används för att bygga robusta nätverk i fabriker, lager, hamnar eller andra krävande utrymmen över hela världen. 

435173.webp

Cisco IoT Gateways

För att transportera din data mellan sensorer, maskiner eller understationer krävs en pålitlig router. Ciscos IoT Gateways och routrar är ruggade enheter med samma pålitliga och robusta mjukvara som finns i Ciscos övriga sortiment.

1580316939533.jpeg

Cisco CyberVision

Komplexiteten i moderna nätverk utsätter din industriella verksamhet för cyberhot. Cisco Cyber Vision har utvecklats speciellt för att OT- och IT-team ska kunna arbeta tillsammans för att säkerställa produktion, motståndskraft och säkerhet. 

bottom of page