top of page
Interested in a career together with Sweden's brightest team in data center, cloud infrastructure and automation?
We are always looking for passionate talent who want to thrive, be challenged and have fun with us.

Växte du upp med en osläckbar törst efter teknik och kunskap? Är du driven, intresserad och har passion för automation, datacenter eller molnlösningar? Då tror vi att Miradot är stället för dig. Vi ligger alltid i teknisk framkant och siktar alltid på att vara bäst på det vi tar oss an. 

Just nu är efterfrågan kring automation, DevOps, datacenter och molnlösningar väldigt hög och vi behöver växa i snabb takt för att möta efterfrågan. Är detta ämnen som intresserar dig? Se efter om någon av tjänsterna passar.

Vi är ett ungt företag som älskar teknik och att göra skillnad hos våra kunder. Vi har högt i tak och du kan alltid nå både chefen och kollegorna på Slack. För oss är det viktigt att du stortrivs, då tror vi att du gör ett bra jobb som resulterar i nöjda kunder. Vi är inte ett vanligt konsultföretag - vi levererar i projektform och arbetar i agila team som består av personer från både Miradot och våra kunder.

Ett starkt teknikintresse genomsyrar organisationen och vi delar gärna med oss av kunskaper för att bli bättre tillsammans. Vi tycker att det är väldigt viktigt att ständigt utvecklas och därför är din kompetensutveckling inte bara en möjlighet hos oss, den är en förutsättning för att både du som person och vi som företag skall lyckas. För att det ska vara möjligt så erbjuder vi en mängd olika sätt att fördjupa eller bredda kunskaper, så som kurser, tech shares och konferenser.

Just nu söker vi följande roller:

DevOps Engineer

Automation Engineer

Customer Success Manager

DevOps Engineer

Vilken roll söker vi?

Miradot söker en DevOps Engineer till vårt team i Stockholm eller Göteborg. Vi hjälper våra kunder att designa, bygga och automatisera framtidens datacenter, moln och nätverk. Detta gör vi på smarta och effektiva sätt genom att nyttja teknikens fulla potential genom programmerbara gränssnitt och integrationer. Som DevOps Engineer hos oss jobbar du i ett team med tätt samarbete som hjälper våra kunder att sy ihop sina tekniska miljöer med bolagets övriga intressen. Som leverantör av IT-infrastruktur lösningar handlar vårt uppdrag ofta om att designa eller automatisera hybrida datacenter eller molnlösningar, ofta med utrustning och teknologi från Cisco. Utöver detta så är vi också väldigt mån om att kundens applikation och utvecklare ska kunna konsumera infrastrukturen på ett bra sätt. Vårt mål är alltså att inte bara att leverera en välfungerande infrastruktur utan att även hjälpa våra kunder nå hela vägen fram till sin vision av ett väloljat maskineri och samspel mellan bolagets övergripande processer och dess tekniska verklighet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är intresserad av automatisering och kontinuerliga leveranser med hjälp av moderna plattformar. Du kommer att utveckla och kontinuerligt utvärdera våra lösningar och metoder för automation, orkestrering och CI/CD inom både on-prem och public cloud-lösningar. Du kommer att arbeta nära våra egna- och kundens utvecklare och få stort inflytande över hur man ska arbeta med infrastrukturen för att uppnå högsta möjliga samspel och effektivitet mellan applikation och driftsmiljö.

 

Varför Miradot?

Miradot är en integratör som bedriver in house-projekt där vi tillsätter team bestående av våra egna medarbetare men även resurser från våra kunder. Tillsammans jobbar vi för att lösa konkreta problem, där vi kombinerar design och hårdvaruförsäljning med integrationer och onboarding av utvecklare. Det är ett område som vi ser växa fort och där vi kunnat utmärka oss genom att kombinera djup teknisk kompetens med marknadsledande hårdvarulösningar. Vi har ett starkt samarbete med Cisco och jobbar mycket med lösningar baserade på deras teknologier. Miradot skall vara den ledande partnern för automation av IT-infrastruktur med högsta kompetens inom moln, datacenter och nätverk. Målmedvetet utforskar vi ny teknologi förenad med potential och genomslagskraft, med vilken vi transformerar företag och myndigheter genom att inspirera, visionera, implementera och automatisera. Vår ambition är att vara en strategisk partner för våra kunder, som hjälper dem hela vägen från hårdvaran i form av nätverk och servrar, vidare upp till applikationen i form av DevOps och CI/CD.

 

Du har arbetat med tekniker som :

 • Automatisering med Gitlab, Jenkins, Terraform, Ansible, Puppet eller liknande

 • Molnlösningar med t.ex. AWS, Azure, GCP, OpenStack eller OpenShift

 • Containers så som Docker, Podman eller Kubernetes

 • Programmering i t.ex. Python, Go, Perl eller Java

 • Agila metoder som Scrum eller Kanban

Plats
Stockholm eller Göteborg

Språk
Svenska och Engelska

Automation Engineer

Vilken roll söker vi?

Miradot söker en Automation Engineer till våra team i Stockholm eller Göteborg. Vi hjälper våra kunder att designa, bygga och automatisera framtidens datacenter, moln och nätverk. Detta gör vi på smarta och effektiva sätt genom att nyttja teknikens fulla potential genom programmerbara gränssnitt och integrationer. Som Automation Engineer hos oss jobbar du i ett team med tätt samarbete som hjälper våra kunder att sy ihop sina tekniska miljöer med bolagets övriga intressen. Som leverantör av IT-infrastruktur lösningar handlar vårt uppdrag ofta om att designa eller automatisera hybrida datacenter, främst med utrustning och teknologi från Cisco. Utöver detta så är vi också väldigt mån om att kundens applikation och utvecklare ska kunna konsumera infrastrukturen på ett bra sätt. Vårt mål är alltså att inte bara att leverera en välfungerande infrastruktur utan att även hjälpa våra kunder nå hela vägen fram till sin vision av ett väloljat maskineri och samspel mellan bolagets övergripande processer och dess tekniska verklighet.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är intresserad av automatisering och att skapa högre effektivitet hos våra kunder. Som person är du initativtagningsrik och arbetar gärna i grupp, men är van att driva ditt eget framåt. Du har en bakgrund som nätverks-, server- eller virtualiseringstekniker men har utvecklats vidare mot automation och programmering.

 

Vad blir de dagliga uppgifterna?

Du kommer att utveckla och kontinuerligt utvärdera våra lösningar och metoder för automation av nätverk, virtualisering, containerisering, servrar och lagring inom både on-prem och public cloud-lösningar. Du kommer att arbeta nära våra DevOps- och Infrastructure Engineers och få stort inflytande över hur man skall hjälpa våra kunder transformera till Infrastruktur-som-kod. Uppgifterna kan bestå i att hjälpa kunder designa och förändra sin infrastruktur så att den är möjlig att automatisera, inspirera dem till vad som är möjligt med hjälp av skräddarsydda demos eller utveckla automatiseringsverktyg för att passa deras behov.

 

Varför Miradot?

Miradot är en integratör som bedriver in house-projekt där vi tillsätter team bestående av våra egna medarbetare men även resurser från våra kunder. Tillsammans jobbar vi för att lösa konkreta problem, där vi kombinerar design och hårdvaruförsäljning med integrationer och onboarding av utvecklare. Det är ett område som vi ser växa fort och där vi kunnat utmärka oss genom att kombinera djup teknisk kompetens med marknadsledande hårdvarulösningar. Vi har ett starkt samarbete med Cisco och jobbar mycket med lösningar baserade på deras teknologier och vi blev år 2020 den första Cisco-partnern i världen att bii DevNet-specialiserad. Vi skall vara den ledande partnern för automation av IT-infrastruktur med högsta kompetens inom moln, datacenter och nätverk. Målmedvetet utforskar vi ny teknologi förenad med potential och genomslagskraft, med vilken vi transformerar företag och myndigheter genom att inspirera, visionera, implementera och automatisera.

 

Du har arbetat med tekniker som :

 • Automatisering med Gitlab, Jenkins, Terraform, Ansible, Puppet eller liknande

 • Molnlösningar med t.ex. AWS, Azure, GCP, OpenStack eller OpenShift

 • Mjukvarudefinerade nätverk som t.ex Cisco ACI

 • Virtualisering

 • Containers så som Docker, Podman eller Kubernetes

 • Programmering i t.ex. Python, Go, Perl eller Java

 • Agila metoder som Scrum eller Kanban

Plats
Stockholm eller Göteborg

Språk
Svenska och Engelska

Customer Success Manager

Vilken roll söker vi?

Miradot söker en Customer Success Manager till vårt team i Stockholm eller Göteborg. Vi hjälper våra kunder att designa, bygga och automatisera framtidens datacenter, moln och nätverk. Detta gör vi på smarta och effektiva sätt genom att nyttja teknikens fulla potential genom programmerbarhet och integrationer. Som Customer Success Manager hos oss jobbar du nära våra tekniska pre-sale-resurser för att vinna och förvalta våra kunders förtroenden, men har också mycket leverantörskontakt. Kunddialogen sträcker sig ofta hela vägen från CIO/CTO till enskilda tekniska team och varierar mellan affärsvärde, processer och tekniska detaljer, men syftet är alltid hur Miradot kan stötta dem i sin transformation mot digitalisering och mer specifikt automation. Vi arbetar intensivt med Customer Success och har ett starkt fokus på vilka värden vi levererar till våra kunder. 

Vem söker vi?

Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har arbetat med lösningsförsäljning inom IT. Du utmanar kunderna, tar initiativ och är kreativ i ditt sätt att möta utmaningar. Du behöver kunna bygga upp långa kundrelationer på olika nivåer och är bekväm med att prata både med tekniska och affärsorienterade personer. 

 

Varför Miradot?

Miradot är en integratör som bedriver in house-projekt där vi tillsätter team bestående av våra egna medarbetare men även resurser från våra kunder, kombinerat med design- och lösningsförsäljning. Miradot ligger i teknisk framkant och är ledande i Norden på automatisering av IT-infrastruktur, vilket är ett område som har hög tillväxt och potential för många år framöver. Genom att kombinera automatiseringsprojekt med omgivande lösningsförsäljning lyckas vi transformera våra kunder till en effektivare miljö och arbetssätt, vilket ofta innebär en utmaning på flera plan och som engagerar hela bolaget. Genom vårt nära partnerskap med Cisco, Pure Storage och SmartOptics täcker vi in hela IT-infrastrukturen som våra kunder efterfrågar.

Plats
Stockholm eller Göteborg

Språk
Svenska och Engelska

APPLICATION
Välj tjänst
Upload CV

Thank you for your application, we will get back to you!

Form
Customer Success Manger
Automation Specialist
DevOps Engineer
bottom of page