top of page
Image by Sincerely Media

Här hittar du våra inspelade webbinarium & whitepapers!

Screenshot 2022-05-30 091107.png

Whitepaper
Digital Transformation - Kultur, processer och teknologi

Vi har tagit fram en guide som visar dig vad digital transformation är, varför den är viktig, vilken approach man kan använda och vilka utmaningar som är förknippade med de tre olika pelarna inom digital transformation - kultur, processer och teknologi.

2.png

Webbinarium
Har du ServiceNow? Vi visar hur du automatiserar ditt datacenter.

Är du ombord med idén av att administrera din infrastruktur enligt konceptet för Infrastructure as Code? Har dina infrastruktur-team kanske redan tagit steget? Vad kommer sen?

 

I detta webinar visar vi hur man kan använda ServiceNow för att möjliggöra självbetjäning av infrastrukturen.

Screenshot 2022-05-30 091344.png

Webbinarium
Intro till automation & infrastruktur som kod - Del 1

Vi visar hur ni med hjälp av Gitlab, Terraform och Ansible kan skapa enklare flöden för att kunna automatisera repetitiva uppgifter och på så vis frigöra tid. Vi visar detta i vårt eget labb baserat på Cisco ACI, Cisco UCS, och Redhat OpenShift, men verktygen går att använda för en uppsjö av olika tillverkare och system.

 

Efteråt kommer ni ha en grundläggande förståelse för automatisering av infrastruktur i datacenter med konkreta exempel på hur kraftfulla dessa verktyg är och hur snabbt ni kan vara igång!

Screenshot 2022-05-30 091402.png

Webbinarium
Intro till automation & infrastruktur som kod - Del 2

I detta webinar kommer vi visa hur man kan “importera” och därefter managera ett nät som nu kommer vara beskrivet som Infrastructure As Code. När vi sett hur detta fungerar i sin enklaste form kommer Sebastian ta detta ett steg längre och låta delar av underlaget flytta in i en databas. Nätet kommer sedan att, via databasen, uppdateras av en sommarjobbare med tillgång till ett enkelt administratörsgränssnitt med begränsade privilegier.

 

Detta webinar är tänkt att demonstrera hur du som nätverksadministratör kan påbörja din resa emot en enklare vardag. Det är även tänkt att övertyga dig om att de hinder du eventuellt ser på vägen kanske inte är så stora som du tror. I vår erfarenhet finns det gott om frukt att skörda redan efter mindre insatser. Att hjälpa dig ta steget är något vi på Miradot har byggt upp ett helt affärsområde kring.

Webbinarium
bottom of page