Automation webinar - Del 2

I detta webinar kommer vi visa hur man kan “importera” och därefter managera ett nät som nu kommer vara beskrivet som Infrastructure As Code. När vi sett hur detta fungerar i sin enklaste form kommer Sebastian ta detta ett steg längre och låta delar av underlaget flytta in i en databas. Nätet kommer sedan att, via databasen, uppdateras av en sommarjobbare med tillgång till ett enkelt administratörsgränssnitt med begränsade privilegier.


Detta webinar är tänkt att demonstrera hur du som nätverksadministratör kan påbörja din resa emot en enklare vardag. Det är även tänkt att övertyga dig om att de hinder du eventuellt ser på vägen kanske inte är så stora som du tror. I vår erfarenhet finns det gott om frukt att skörda redan efter mindre insatser. Att hjälpa dig ta steget är något vi på Miradot har byggt upp ett helt affärsområde kring.


https://github.com/Miradot/webinar
Vi utmanar oss själva, våra kunder och marknaden med nya affärsmodeller, samarbeten och lösningar. Vi strävar efter att vara bäst på vad vi gör och tror på partnerskap med andra med samma ambition för att skapa en helhet. Läs mer om oss

+46 (0)10 - 516 38 10

Följ oss på sociala medier!

Miradot AB     |     Borgmästargatan 12, Stockholm     |     Org.nr 559039-9522

© 2020 Miradot AB