DevNet 500För 6 år sedan lanserade Cisco sitt program för utveckling och automation – DevNet. Det har sedan dess vuxit fort och blivit en hub för alla som arbetar med automation, mjukvarudefinierade nätverk och datacenter och programmering av infrastruktur. Miradot har varit flitiga användare av DevNet.


Den 24/2 lanserade Cisco sitt nya certifierings-program för DevNet, så att man på samma sätt som med de välkända och aktade certifieringarna CCNA, CCNP och CCIE även kan bli certifierad på inom automation, vilket passar Miradot och hur vi arbetar med automation och programmering utmärkt. Utöver det så ville man även att de första 500 som certifierar sig skall få en rad extra fördelar, så man lanserade DevNet500-programmet.


Miradot har sedan lanseringen tagit inte mindre än 5st certifieringar, varav två är den högsta certifieringen man för närvarande man kan ta.

Vi utmanar oss själva, våra kunder och marknaden med nya affärsmodeller, samarbeten och lösningar. Vi strävar efter att vara bäst på vad vi gör och tror på partnerskap med andra med samma ambition för att skapa en helhet. Läs mer om oss

+46 (0)10 - 516 38 10

Följ oss på sociala medier!

Miradot AB     |     Borgmästargatan 12, Stockholm     |     Org.nr 559039-9522

© 2020 Miradot AB