TH1NG och Miradot blir Ciscos första svenska IoT-partner
I en gemensam satsning blir den nystartade operatören TH1NG och konsultbolaget Miradot nu Ciscos första och än så länge enda auktoriserade IoT-partner i Sverige. Cisco beskriver utmärkelsen såhär:

”Cisco IoT Authorized partners will have the proven expertise to deliver IoT solutions to their customers while growing their business and leading the competition in the sales and implementation of IoT products and services.”

– Med flertalet utbildningar och djup kompetens inom den infrastruktur som ligger till grund för att leverera framtidens IoT-tjänster tar vi ett stort gemensamt kliv framåt med världens främsta tillverkare av nätverksinfrastruktur i ryggen. Genom att förena Miradots starka Cisco-kompetens med TH1NGs IoT-specialister, tjänsteleverans och plattform får vi en unik förmåga att realisera konkreta lösningar i en än så länge otydlig marknad, säger Marcus Lind, VD för Miradot.


– Vi kan nu leverera kvalitativa och kompletta lösningar för kommuner, företag och städer oavsett om det gäller förlängda nätverk till varulager eller fabriker, anslutna sensorer runtom i en stad eller uppkopplade bussar. Detta inkluderar allt från den fysiska hårdvaran (oavsett om den kopplas upp med fiber, 4G eller LoRaWAN) till den plattform som behövs för att kontrollera sensorer samt tillgängliggöra och behandla datan. Tydligt, kraftfullt och spännande, säger Klas Westholm, VD för TH1NG.

Senaste inlägg

Visa alla

+46 (0)10 - 516 38 10

Vi utmanar oss själva, våra kunder och marknaden med nya affärsmodeller, samarbeten och lösningar. Vi strävar efter att vara bäst på vad vi gör och tror på partnerskap med andra med samma ambition för att skapa en helhet. Läs mer om oss

Följ oss på sociala medier!

Miradot AB     |     Borgmästargatan 12, Stockholm     |     Org.nr 559039-9522

© 2021 Miradot AB