top of page

Miradot + Pure = SANT

Miradot blir partner med Pure Storage och erbjuder nu kompletta datacenterlösningar.

För att tillmötesgå den ökade efterfrågan lagringssystem som kan hantera både traditionell och containerbaserad arbetslast etablerar Miradot och Pure Storage ett partnerskap med fokus kunder som har eller är väg mot en automatiserad infrastruktur eller som vill konsumera sin lagring som en tjänst.


Många investerar tungt i en programmerbar infrastruktur och anammar moderna arbetsmetoder som DevOps tillsammans med plattformar för applikationsutveckling som Kubernetes. Det ställer krav på en vertikal integration från hårdvara till mjukvaruplattform. Ett vanligt problem som uppstår och i vissa fall ignoreras är just lagring, vilket partnerskapet mellan Miradot och Pure Storage kommer att adressera.

Dataförlust är bland det allvarligaste ett företag kan råka ut för. Att ha kontroll, insyn och skydd är vitalt. Mjukvarudefinierade lösningar skapar ett gap mellan plattformsägare som innebär att frågor som backup, redundans och ansvar lämnas med ett otydligt ägandeskap. Miradot erbjuder kompetensen som krävs för att bygga en integrerad miljö baserad hårdvara från Pure Storage och Cisco.

- Genom att komplettera vårt befintliga erbjudande med lösningar från Pure Storage är vi nu helhetsleverantör inom datacenter. När vi kombinerar detta med ytterst eftertraktade kompetens inom automation blir effekten att våra kunder frigör sig från manuellt arbete i en rasande takt, säger Marcus Lind, VD på Miradot.

Man behöver ofta hantera traditionell och mikrobaserad arbetslast samtidigt. Med en lösning från Miradot och Pure Storage görs detta med fördel utan att investera i parallella hårdvaruplattformar. Låt din gamla och nya arbetslast samexistera länge som krävs i en och samma plattform. Ett annat vanligt scenario är hybrid-miljöer som spänner över fysiska datacenter, privata moln och publika moln. Med en lösning från Miradot och Pure Storage kan du ha samma plattform och därmed samma kontroll och skydd, oavsett vart ditt data befinner sig. Med ett Storage-as-a-Service-erbjudande betalar man enbart för lagringen man använder.

- Vi utgår alltid från kundernas verklighet. Pure Storage har gjort likadant i utvecklingen av sina lösningar. Därför bygger vi ett starkt partnerskap som löser aktuella problem och banar väg för disruptiva lösningar, säger Marcus Lind.
Om Pure Storage

Pure Storage är ett amerikanskt börsnoterat teknikföretag med huvudkontor i Mountain View, Kalifornien, USA som utvecklar hårdvaru- och mjukvaruprodukter för datalagring. Pure Storage grundades 2009 och utvecklade sina produkter i tystnad fram till 2011. Därefter ökade företaget intäkter med cirka 50% per kvartal och samlade in mer än 470 miljoner dollar i riskkapitalfinansiering, innan det börsnoteras 2015.


Om Miradot

Miradot är ett konsultbolag som designar, implementerar och automatiserar infrastruktur inom datacenter, nätverk och service providers. Miradot grundades år 2015 och har nu kontor i Stockholm och Göteborg. År 2019 omsatte Miradot ca 34M med 8 anställda. 2020 blev Miradot världens första Cisco DevNet Specialized partner. Miradot vann Cisco award Growth Partner of the Year år 2019 och Transformation Partner of the Year år 2020.


Kontakt

Marcus Lind

marcus.lind@miradot.se

+46 (0) 73 901 30 20

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page