top of page

Pure Storage Lagringssystem

As-a-Service

Konsumera lagring som tjänst och betala för det du använder - eftertraktat för dig som erbjuder tjänster till slutkunder eller som vill flytta CapEx till OpEx.

Containrar

Miradot är DevOps-specialister och med Pure PortWorx får du en lagringsplattform för Kubernetes. Hantera persistent data, skydd och DR från samma gränssnitt. 

Automation

Med väl utbyggda API:er samt stöd för flertalet automationsmotorer lämpar sig Pure's system utmärkt för automation, vilket Miradot har spetskompetens inom.

FlashStack

Det finns integrationer, design och dokumentation för hur du sätter upp en konvergerad lösning med Cisco UCS enligt konstens alla regler. Tidsbesparande och tryggt.

05_1920x1080_v01-1.png

Vad gör Pure?

Snabbar upp
Pure bygger på modern plattform som är utvecklad endast för SSD och NVMe-teknologi, vilket innebär högre prestanda, lägre latens och effektivare kodbas.

Erbjuder Storage-as-a-Service
Konsumera lagringen på samma sätt som du konsumerar en molntjänst - starta enkelt, skala upp och avsluta om behovet försvinner. Pure är säkra på sin leverans och erbjuder en 30-dagars få-tillbaka-pengar-garanti.

Fungerar i molnet
Oavsett om det du har en hybrid lösning eller om den bygger på multicloud kan du använda Pure Cloud Block Storage. Kombinerar du det med Portworx kan du enkelt flytta ditt data mellan olika privata och publika moln.

Skapar flexibilitet utan komplexitet
Alla lagringssystem från Pure baseras på SSD eller NVMe-teknologi, vilket innebär att komplicerade mekanismer för att hantera långsamma hårddiskar inte behövs, vilket skiljer sig från hybridsystem. För arkivering finns istället system som bygger på priseffektiv SSD-lagring.

Varför Pure?

Branschledande
Garner utnämnde 2020 och de fyra föregående åren Pure Storage till ledare i deras rapport "Magic Quadrant for Primary Storage Array". 
Läs rapporten här.

Hög kundnöjdhet
Pure Storage har en extremt hög kundnöjdhet. Deras så kallade NPS-poäng (antal % nöjda kunder minus antal % missnöjda kunder) är hela 83,5 för 2020, vilket tillhör de översta 1% av tech-bolagen. 

Kombinera med Cisco UCS
Genom samarbetet med Cisco bygger vi testade, supportade och dokumenterade lösningar med hjälp av s.k CVD (Cisco Validated Designs). Kom snabbt igång, minimera fel och få dessutom en gemensam supportkanal för hela din konvergerade lösning. 

Simulera last med AI
Lagring är extremt känsligt och därför bör komplexiteten reduceras till ett minimum. Genom att integrera med Cisco Intersight förenklar du hantering, kapacitetsplanering och kan simulera hur din arbetslast kommer påverka din lagring före den flyttas.

Intressant? Säg till, så dimensionerar vi lösningen tillsammans.

Vi återkommer

Anchor 1

HYPERFLEX

UCS

AUTOMATION

IMPLEMENTERA

bottom of page