top of page

Nöjda kunder?

Jodå. Ett gäng. 

C.A.G
fortnox
iver
CityNetwork
glesys
Trustlys logotyp
conapto
itnorrbotten
wexnet.png

"Vi lade stor tillit till Miradots rekommendation, som var behjälpliga med att sakligt motivera hur ACI stöttar både tekniska och verksamhetsmässiga mål."

Martin Sjöstrand

Senior Engineer

CAG Datastöd

Tomas Spindler

Business Development Manager

Iver AB

"Precis så här skall en partner fungera"

"Jag är både otroligt imponerad och nöjd över Miradots     insatser att på så kort tid få kontroll över vår personberoende IT-miljö på ett mycket förtroendegivande sätt och att dessutom parallellt jobba med effektiviseringar och leda arbetet att bl.a. transformera egen traditionell drift till IaaS, Infrastructure as a Service. Miradot har erbjudit det som få andra kan inom IT Operations - både djupa och breda kunskaper inom såväl teknik som affär. 

Per Okdal

IT-Chef

Acando AB

”Kompetensen och nytänkandet var den största fördelen med    Miradot och deras WDM-lösning. Miradot står för nytänkande till en rimlig kostnad. Vi har länge behövt börja med WDM-tekniken men alla som presenterat lösningar har varit för kostnadsdrivande. Det löste Miradot. De lyckades att fånga vår uppmärksamhet genom att koppla tekniken till effektivitet som kunde mätas i pengar.”

Håkan Larsson

Utvecklingschef

Wexnet AB

Eric Lindsjö

Head of Network

GleSYS AB

"Hög teknisk kompetens, korta beslutsvägar och viljan att faktiskt lyssna och förstå våra utmaningar gör Miradot till en svårslagen partner. "

Kundberättelser

C.A.G
CAG Datastöd - Från Cisco Catalyst 6500 till ACI

CAG Datastöd befann sig i en situation med föråldrat nätverk med huvudsakligen Cisco Catalyst 6500. Hela nätverket hanterades manuellt via CLI. Med hjälp från Miradot ersattes hela nätverksmiljön med ACI.

Wexnet - WDM i Accessnät
Wexnet

En 40%-ig besparing i utrustning, mer effektivt fiberutnyttjande och ett mer robust nät är några av fördelarna Wexnet fick genom vårt koncept inom WDM.

bottom of page