top of page
Mellan datacenter är ​ett högpresterande nätverk vitalt. 

Vi har den samlade kompetensen som krävs för att leverera det.
IMG_20191018_122843-1_edited.jpg

Vi designar, implementerar och levererar förstklassiga nätverk baserade på utrustning från Cisco och SmartOptics.

Vi har erfarenhet från att designa, implementera och automatisera storskaliga nätverk baserade på klassiska teknologier, men också nätverk baserade på nya teknologier som Segment Routing och BGP EVPN. Genom att förena vår kompetens inom datacenter, IP-nät och våglängdsnät skapar vi en sammanhängande leverans som medför alla förutsättningar för en effektiv och gränsöverskridande automation.

DCP-M40-PAM4-ER_front_angel_2-400.png

SmartOptics WDM

SmartOptics DCP-M är ett öppet och helt automatiskt system för att ansluta upp till 20st 100Gbps-våglängder på avstånd upp till 80km. ​
Till skillnad från ett vanligt DWDM-system är att du kan använda QSFP+-moduler istället för att behöva konvertera signalen via en transponder, vilket gör systemet väldigt kostadseffektivt.

SYS-1017R-WF_Back.jpg

Miradot Carrier-grade NAT

IPv4-adresserna är slut och övergången till IPv6 går långsammare än väntat. Fram tills övergången är klar behöver man erbjuda sina kunder en IPv4-adress och när de är slut är den enda lösningen att adressöversätta. Vi har tagit fram en kraftfull men enkel CGN-lösning byggd på X86 och öppen källkod. 

Image by NASA

Miradot ZeroTouch

ZeroTouch är ett system för att enkelt och utan handpåläggning provisionera nätverksenheter. Det tillåter dig att endast genom en identifikator som serienummer välja vilken konfiguration som automatiskt skall provisioneras till enheten vid inkoppling.

Image by Christopher Burns

Miradot WDM

Genom att tillämpa traditionell WDM-teknik på ett nytt sätt och mer integrerat med dina aktiva nätverksenheter kan du uppnå bättre portutnyttjande, göra ditt nät mer robust och undvika investeringar i dyr nodutrustning som UPS och kyla. 

1587376354126.webp

Cisco ASR 9000

Cisco Aggregation Service Router 9000 är serie funktionsrika routrar som hanterar porthastigheter upp till 400Gbps. Den är lämplig som krävande edge/service-router eller som core-router med höga krav på flexibilitet och bandbredd. Den lämpar sig även väl för BNG. Erbjuds med en Pay-as-you-Grow-modell. 

datasheet-c78-740765_0.webp

Cisco NCS 5500

Cisco Network Convergence System 5500 är en serie core- och aggregerings-routrar med hög portdensitet och bandbredd. Den lämpar sig väl i Segment Routing- och EVPN-baserade nätverk med höga krav på skalbarhet.  

1582316885763.webp

Cisco NCS 500

Cisco Network Convergence System 500 är en serie access- och aggregerings-routrar med hög flexibilitet. De finns både i fasta och modulära modeller. Precis som ASR 9000 och NCS 5500 kör dessa routrar också IOS XR, vilket skapar bra möjligheter för programmerbarhet och automation över hela ditt nätverk. 

bottom of page