Generella områden

Design Datacenter
Design Service Provider
Design Nätverk
DevOps & CI/CD
Virtualisering
Containers
Automation
Arkitektur
Projektledning

Cisco

ACI
Nexus & NX-OS
UCS
Hyperflex
Tetration
CWOM
ASA
Firepower
Catalyst
NCS 5500
ASR 9000
IOS XR

Automation & mjukvara

Ansible
Terraform
GIT
CI/CD
Infrastruktur som kod
Python
Docker
OpenStack
OpenShift
Kubernetes
VMware
KVM

KICKSTART

Ny inom automation? Svårt att veta vart du ska börja? Lite vilsen i landskapet med hundratals verktyg och lösningar? Oroa dig inte, vi hjälper dig igång. Med Kickstart introducerar vi dig och ditt team till automationsvärlden i vår tappning, baserat på era förutsättningar. Efter sessionerna kommer du att ha skills och insikterna som behövs för att starta er automationsresa.

PROJEKT

När ett datacenter eller nätverk blir stort nog börjar det bli svårt att förutse kostnader och spenderad tid. Vi utför fullskaliga projekt där vi kombinerar våra specialistkonsulter med ert team för att producera ett förutbestämt resultat. Vi tror på att leverera resultat istället för timmar, varför vi föredrar fasta priser med bonus om uppsatta mål nås före tidsplanen.

SINGLE TASK

Trött på att göra samma uppgift om och om igen? Med denna tjänst gör vi en insats för att du ska bli av med din tråkiga uppgift. Detta är perfekt för tidskrävande och felbenägna uppgifter. Du berättar flödet och vi bistår med kod.

MIGRATION

Under migreringar brukar det bli mycket repetitivt arbete. Det involverar också ofta en ny plattform med stöd för automation av någon stort. Vårt automationsteam har sparat våra kunder hundratals timmar av arbete genom att använda smart kod och vassa verktyg istället för Gamla Bettan (CTRL+C CTRL+V).

Pris inkl installation? Vi fixar offert.

Vi utmanar oss själva, våra kunder och marknaden med nya affärsmodeller, samarbeten och lösningar. Vi strävar efter att vara bäst på vad vi gör och tror på partnerskap med andra med samma ambition för att skapa en helhet. Läs mer om oss

+46 (0)10 - 516 38 10

Följ oss på sociala medier!

Miradot AB     |     Borgmästargatan 12, Stockholm     |     Org.nr 559039-9522

© 2020 Miradot AB