Vi är specialister som redan testat att göra fel.

Utnyttja det.

Prata med en specialist via Slack. Eller telefon. Du väljer.

Vi strävar alltid efter att göra det enkelt att anlita oss. Du får direktkontakt med specialister inom rätt område och behöver inte ödsla tid. Avgör själv vad och hur du vill ha hjälp - vi står dig bi. Boka en specialist här.

Vill du chatta eller prata med en specialist? 
Efter du skickat bokningsförfrågan kommer ett mail med mer information. Vi bjuder på 30 minuters konsulttid.
Choose a time
Tjänst
Mötesformat

Tack! Kolla din inkorg!

Smidigt.

Enkelt.

Smart.

Image by Emile Guillemot

VISION

Vi sätter oss ned tillsammans och utröner vilka förutsättningar, krav och förväntningar ni har på er IT-infrastruktur. ​Med vår erfarenhet och expertis stakar vi ut en långsiktig plan för hur ni kan skapa en IT-infrastruktur som inte bara stöttar utan även skapar nya möjligheter för verksamheten.

Image by Taylor Vick

IMPLEMENTATION

För en framgångsrik implementation vet vi att förberedelserna är avgörande. För att minimera tidsåtgången för att driftsätta, ta fram migreringsplaner och använda hårdvaran & mjukvaran så effektivt som möjligt - låt oss hjälpa till. Vi har gjort detta ett otal gånger och därigenom lärt oss vilka fällor man ska undvika - den hårda vägen.

Image by Florian Olivo

SINGLE TASK

Trött på att göra samma uppgift om och om igen? Med denna tjänst gör vi en insats för att du ska bli av med din tråkiga uppgift. Detta är perfekt för tidskrävande och felbenägna uppgifter. Du berättar flödet och vi bistår med kod.

Team Meeting

UTBILDNING

Skräddarsydd utbildning efter dina behov inom ett eller flera av våra kunskapsområden. Vi använder samma erfarna konsulter som bygger lösningar för att utbilda er i hur man designar, implementerar och hanterar ditt datacenter eller nätverk.

Glowing Keyboard

FELSÖKNING

På en tillräckligt lång tidslinje går alltid någonting sönder. Vad som spelar roll då är hur snabbt systemen är fungerande igen. Vi kan utföra grundorsaks-analys, driva TAC-case hos Cisco och på de sätt som är möjliga hjälpa till att mitigera och avlasta er från smärtan nedtiden orsakar. 

Stocks

MIGRERA

Under migreringar brukar det bli mycket repetitivt arbete. Det involverar också ofta en ny plattform med stöd för automation av någon stort. Vårt automationsteam har sparat våra kunder hundratals timmar av arbete genom att använda smart kod och vassa verktyg istället för Gamla Bettan (CTRL+C CTRL+V).

Structural Designing

DESIGN

Vi använder vår passion, erfarenhet och specialistkompetens för att assistera er i att analysera er situation och affärsbehov för att uppnå en optimal design för ditt nya datacenter eller nätverk. Genom att använda oss garanterar vi att du får en plattform som är redo för automation, dina krav och förväntad last.

Image by Jon Tyson

KICKSTART

Ny inom automation? Svårt att veta vart du ska börja? Lite vilsen i landskapet med hundratals verktyg och lösningar? Oroa dig inte, vi hjälper dig. Med Kickstart introducerar vi dig och ditt team till automationsvärlden i vår tappning, baserat på era förutsättningar. Efter sessionerna kommer du att ha skills och insikterna som behövs för att starta er automationsresa.

Go Team

PROJEKT

När ett datacenter eller nätverk blir stort nog börjar det bli svårt att förutse kostnader och spenderad tid. Vi utför fullskaliga projekt där vi kombinerar våra specialistkonsulter med ert team för att producera ett förutbestämt resultat. Vi tror på att leverera resultat istället för timmar, varför vi föredrar fasta priser med bonus om uppsatta mål nås före tidsplanen.