Image by Fotis Fotopoulos

Webbinarium

Namn?   Self-ServiceNow

Hur?       Tillgång till inspelad video.

När?       7/4 2022

Är du ombord med idén av att administrera din infrastruktur enligt konceptet för Infrastructure as Code? Har dina infrastruktur-team kanske redan tagit steget? Vad kommer sen?

 

I detta webinar visar vi hur man kan använda ServiceNow för att möjliggöra självbetjäning av infrastrukturen.

Automatisering inom IT-organisationen ger ökad effektivitet och frigör tid för mer värdeskapande uppgifter bland den tekniska personalen, men vardagen för de som arbetar i verksamheten kan dra nytta av automatisering först när man ansluter automatiseringen till en självbetjäningsportal.

 

Vi kommer att visa hur man i ServiceNow använder en självbetjäningsportal för att beställa resurser från ett Cisco-baserat datacenter eller privat moln med hjälp av öppna verktyg och moderna principer som infrastruktur som kod, GitLab och Ansible Tower. Genom att kombinera vanligt använda OpenSource-verktyg som Ansible med infrastruktur från Cisco ser vi till att systemen förblir oberoende, öppna och produktionsklara.

När webinaret är över kommer du ha inspiration till och även förstå hur första steget mot en självbetjänad IT-infrastruktur kan se ut!

Anmäl dig nedan, så skickar vi länken till videon när den släpps!

Tack för din anmälan!