Intresserad av en karriär tillsammans med Sveriges skarpaste team inom datacenter, molninfrastruktur och automation?
Vi söker alltid nya passionerade talanger som vill utvecklas, utmanas och ha kul med oss.
ANSÖKAN
Ladda upp CV

Tack för din ansökan, vi hör av oss!

Växte du upp med en osläckbar törst efter teknik och kunskap? Är du driven, intresserad och har passion för datacenter, nätverk och innovativa lösningar? Då tror vi att Miradot är stället för dig!

Vi är ett ungt företag som älskar teknik och att skapa affärsnytta för våra kunder. Vi har högt i tak och du kan alltid nå både chefen och kollegorna på Slack. För oss är det viktigt att du stortrivs, då tror vi att du gör ett bra jobb som resulterar i nöjda kunder. Därför är vi noga med att bara ta uppdrag vi verkligen vill ha och att ge dig alla förutsättningar du behöver för att trivas och utvecklas.

Ett starkt teknikintresse genomsyrar organisationen och vi delar gärna med oss av kunskaper för att bli bättre tillsammans. Vi tycker att det är väldigt viktigt att ständigt utvecklas och därför är din kompetensutveckling inte bara en möjlighet hos oss, den är en förutsättning för att både du som person och vi som företag skall lyckas. För att det ska vara möjligt så erbjuder vi en mängd olika sätt att fördjupa eller bredda kunskaper, så som kurser, tech shares och konferenser.

 

Vi har ett starkt samarbete med Cisco och jobbar mycket med lösningar baserade på deras produkter. Vår ambition är att vara en strategisk partner för våra kunder, som hjälper dem hela vägen från hårdvaran i form av nätverk och servrar, vidare upp till mjukvaran i form av DevOps, CI och CD.